Hlavní obsah
Článek

Jestli někdo umí oslavovat, tak je to určitě herečka Barbora Mottlová, kterou známe mj. ze seriálu První republika, kde si zahrála kamarádku hlavní hrdinky v podání Veroniky Nové. Své 28. narozeniny oslavila opravdu stylově.

Díky tomu, že se česká Playmate narodila v létě, využila jednoho z mála krásných letních večerů a svoji oslavu pojala jako grilování na terase u svého kolegy z Divadla Artur Braňa Poláka, který přímo v centru Prahy provozuje velkou terasu. A jak je vidět ze snímku, obsluhuje rád do půl těla. To u něj není nic divného, ve zmíněném divadle vystupuje dokonce zcela nahý.

Na párty mezi blízkými tak nechyběli kromě Braňa ani její další kolegové z Divadla Artur jako například Dominika Býmová, Vanda Károlyi, Jaroslav Šmíd alias Doktor od jezera hrochů nebo Genny Ciatti. Na hostitelku se ale nalepila i smůla v podobě rozbitého grilu. Muselo se tedy rychle improvizovat. Takže se Barbora přemístila do kuchyně a hosté hladoví rozhodně neodešli.

„Protože žiji celkem dost aktivně a stále někde lítám, na vaření moc času v domácí pohodě není. Ale vařím moc ráda, hlavně tedy pro návštěvy. Svíčkovou zrovna nevyvařuji, ale základní chutná a oblíbená jídla jako těstoviny, minutky, palačinky a pečení sladkého, to mě baví ohromně,“ popisuje svůj vztah k vaření sympatická herečka, kterou můžeme vidět v představeních Divadla Artur Svaté neřesti, Můžu k tobě? nebo Tři v háji.

Reklama

Další články

Načítám