Hlavní obsah
Článek

O tom, že Markéta Hrubešová (52) velmi ráda vaří, víme již dlouho. Je autorkou dvou kuchařských knih, a když se někde v televizi vařilo, málokdy jsme ji u toho neviděli. Teď ale pokročila o level výš. V jedné z televizních stanic dostala vlastní pořad o vaření.

Byla jsem velmi potěšena nabídkou od TV Paprika, která mne oslovila, abychom se šéfkuchařem Patrikem Bečvářem takový pořad natočili. Je to minisérie, má jedenáct dílů a myslím, že se to docela povedlo," svěřila nám Markéta.

Mohla si také sama vybrat, co přesně diváky bude učit vařit? "Oba jsme si napsali seznam jídel, bohužel jsme se dost shodli, protože jsme oba masoví. A jak to bývá, muž dostal přednost a ta masová jídla vaří především on, zatímco mě byly přiděleny různé polévky nebo buchty. Ale nějaké maso jsem si uhájila," řekla Super.cz Hrubešová.

Ujistila nás ale také, že s herectvím kvůli vaření neskončila. "Pokračuji ve 3. řadě Cest domů, mám divadlo, s jedním televizním filmem, který jsem natočila, jsem byla na televizním festivalu v Šanghaji. Vaření i herectví jsou moje velké lásky a ani jedné se nehodlám vzdát," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám