Hlavní obsah
Článek

Moderátor a hudebník Dalibor Gondík (54) sám říká, že vypadá jako chodící smrtka. Muž, který má poslední roky velké problémy s epilepsií, kvůli chorobě přestal pít a začal si dávat pořádně do těla. Změnil životní styl a sportuje, a proto vyhubl na kost, respektive spíš na sval. Známého vtipálka z televize by v něm ale asi málokdo poznal.

Dalibora, který se kromě hraní věnuje i své velké vášni, totiž hraní v kapele (je zdatným bubeníkem), je možné často potkat v přírodě, jak si na cyklistických stezkách dává do těla.

„Do jízdy na kole jsem blázen. A taky rád běhám. Mobil mám kvůli práci pořád u sebe, na ruce. Třeba sestra Adéla podle funění hned pozná, co zrovna dělám, a neopomene to nějak vtipně okomentovat,“ přiznává herec.

A právě při výjezdech mimo Prahu s kapelou ho můžete v městečkách potkat jako elegána, ale také coby skrz naskrz zpoceného sportovce v kombinéze nebo elasťácích. „Na Hluboké mají třeba úplně ideální podmínky. Ráno běhám zámeckým parkem, odpoledne si zase užívám na parádní cyklostezce podél řeky. Je tu tak nádherná příroda! Nebo ten golf s výhledem na zámek a to rozlehlé sportoviště u něj… Lidem se tu díky radnici dobře žije. Sám vím, jakou to dá práci, aby město takhle dobře fungovalo,“ chválí Gondík a naráží na svou funkci zastupitele Rudné u Prahy.

Reklama

Další články

Načítám