Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není vám náhodou tento model povědomý? Pokud ano, jistě si vzpomínáte na kontroverzní metalickou kreaci herečky Rose McGowan (40) na cenách MTV Video Music Awards v roce 1998. Nápadně podobnou variantu totiž letos ve stříbrném řetízkovém provedení zvolila i modelka Amber Rose. Učinila tak i na stejném udílení hudebních cen, které se letos konalo v kalifornském Inglewoodu v tamní aréně Forum.

Třicetiletá kráska známá svými ženskými tvary a kratičkým sestřihem v neděli sáhla po šatech od Laury Dewitt, které zakrývaly jen nezbytné minimum z jejích maminkovských křivek. Amber totiž vychovává rok a půl starého syna Sebastiana Taylora Thomaze, jehož má s o čtyři roky mladším manželem Wizem Khalifou. Známý rapper přitom své vyvolené na cenách dělal doprovod podobně jako před šestnácti lety její jmenovkyni z hororu Vřískot zpěvák Marilyn Manson. Ten byl tou dobou s herečkou zasnoubený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám