Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že některé herečky, zpěvačky a moderátorky občas fušují do řemesla modelkám, už jsme si zvykli. Ale když se na přehlídkové molo vydrápaly sto šedesát centimetrů vysoké dámy Eva Decastelo (45) a Michaela Maurerová, tak to už bylo na pováženou.

Obě už sice nějaké zkušenosti s focením módy mají, tentokrát si ale chtěly vyzkoušet práci modelek na brněnském módním veletrhu Styl a Kabo přímo před zraky diváků. A jelikož jsou Eva a Míša veselé kopy, tak svou invazi do světa modelingu pojaly vtipně a ve velkém. Česká Miss World 2014 Tereza Skoumalová (33) a Česká Miss Earth 2013 Lucie Kovandová (30) skončily svázané v zákulisí a jejich místa zaujaly herečky.

Chůze po mole jim docela šla, ale dlouhonohým manekýnkám se samozřejmě drobné dívky moc nelíbily, a tak musely odpochodovat do zákulisí. A tak se odvrhnuté maminky dohromady čtyř dětí rozhodly přece jen zůstat u svých profesí herečky a moderátorky a modeling přenechaly odbornicím.

Herečka Míša Maurerová se svěřila: „Teprve po dvou dětech ve čtyřiatřiceti letech dostávám nabídky na práci modelky, dokonce jsem nedávno předváděla spodní prádlo,“ dodala se smíchem Maurerová.

Reklama

Další články

Načítám