Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krůček po krůčku si Monika Bagárová (29) nechala zesvětlovat svou hřívu, až se z ní stala blondýna. Zpěvačka byla jednou z prvních, která si nechala zesvětlit konečky technikou ombré. Nyní šla kráska až tak daleko, že je kompletně blond.

Zjistili jsme, že k radikální změně došlo z praktického hlediska. Monika měla poslední dva roky zahuštěné a prodloužené vlasy našitými prameny. Když vlasové bondy sundala, bylo nutné vlasy oživit krátkým sestřihem.

„Měla jsem zničené konečky, vlasy se mi kroutily špatným směrem, chtěla jsem změnu, a tak jsem nechala své vlasy odpočinout," komentuje Monika změnu. „Jediné, co jsem požadovala, byl studený odstín."

Nový účes souvisí s kompletní změnou image. Monika se inspirovala zpěvačkou Ciarou a začala vyznávat klučičí styl. „Nesundala jsem jen vlasy, ale zbavila jsem se taky gelových nehtů. Chci být víc přirozená. Dřív jsem hodně nosila elegantní oblečení, teď sázím víc na sportovní styl, čepice, tepláky nebo koženku," vysvětluje Monika, jejíž nový look má korespondovat s jejími připravovanými projekty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám