Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikáloví zpěváci si udělali pěkné víkendové odpoledne a vyrazili na autodrom do Sosnové u České Lípy. Užili si to samozřejmě hlavně pánové, kteří zápolili v jízdě na všem možném, a to v rychlost i zručnosti.

Většinu z nich ovšem na sportovním odpoledni připravovaného muzikálu Addams Family zastínili zástupci médií a jedním z mála, kdo domů odcházel s vítězným věncem, byl Marian Vojtko (51), který ani ve zmíněném muzikálu neúčinkuje. "Myslím, že si to pan Noid půjde tak za půl hodiny hodit," smál se Marian na konto kamaráda Vaška Noida Bárty (43), který se snažil, co to šlo, ale žádnou cenu nezískal.

"Udělali chybu, že mne neobsadili, já ostudu nikdy neudělám," pokračoval Marian, jehož čeká 13. září premiéra v titulní roli muzikálu Fantom Opery. "Možná bych mohl svůj věnec za druhé místo v jízdě zručnosti pověsit do foyer GoJa Music Hall," uvažoval Maroš, jenž měl ovšem na trati i menší kolizi, kterou doprovázely mraky dýmu. Po zákroku odborníka jel ale dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám