Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Českou Miss World Terezu Skoumalovou (33) potkali na soutěži Muž roku, vypadala, že vyrazila na lov. Zdůraznila své přednosti, jimiž jsou dokonalé nožky. V šatech, které připomínaly spíše o trochu delší halenku, si je mohl prohlédnout každý úplně do detailu.

Tereza, která je měsíc po rozchodu, se zase věnovala zkoumání finalistů. "Jsou to pěkní kluci, myslím, že i vítěze zvolila porota dobře," mínila a nás zajímalo, zda by se jí právě nezadaný vítěz Tomáš Dumbrovský, který stejně jako ona studuje vysokou školu, nelíbil.

"Nejsem si jistá, jestli bych chtěla tak hezkého kluka, který se navíc pohybuje v modelingu. Obávám se, že bych na něj žárlila," přiznala Tereza. Představu o tom, jaký by tedy měl být její příští partner, kromě toho, že nemusí být velký krasavec, nemá.

"Muž by měl ženu něčím oslnit, a určitě to nemusí být bankovní konto. Myslím, že to mají ženy a muži stejné, musí tam být nějaká jiskra," domnívá se sympatická studentka zemědělské fakulty, která nevylučuje, že by to klidně mohl být traktorista, kterého by potkala na poli při školní praxi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám