Hlavní obsah
Článek

I když už má prý vybráno a přítele Marka by si klidně vzala, radosti omrknout polonahé chlapce se Dominika Mesarošová (38) ještě vzdát nechce. "Vím, že už jsem s tím trapná, na Muži roku jsem byla čtyři roky za sebou v porotě, letos jsem přijela aspoň jako host, ale prostě nikde jinde než v Náchodě tolik krásných kluků v trenkách neuvidíte," svěřila Super.cz modelka.

Svého Marka by ale za žádného ze soutěžících nevyměnila. "Na úplně mladé kluky nejsem. Vyzkoušela jsem i o hodně staršího partnera, Markovi je o pět let víc než mně, což mi přijde naprosto ideální. Je ve skvělé kondici a naprosto mi vyhovuje," míní Dominika, která mluví i o tom, že by se příští rok ráda provdala, přestože ji Marek ještě ani nestihl požádat o ruku.

O tom, že je Dominika opravdu spokojená, svědčí i její poněkud zaoblenější křivky, které předvedla ve velmi krátkých stříbrných šatech, jejichž délka byla už trochu za hranou, jelikož v nich při posezení na přítelově klíně ukázala i kalhotky. "No, táhne mi na třicet, už to není takové, jaké to bývalo, ale jsem se sebou pořád spokojená. A jestli s přítelem cvičíme? Samozřejmě, že ano. Ale hlavně v posteli," smála se.

Myslíte, že Dominika se svým aktuálním přítelem vydrží?
Ano
10,1 %
Ne
89,9 %
Celkem hlasovalo 16548 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám