Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že v květnu oslavila šedesátiny, není na slovenské herečce Zdeně Studenkové ani trochu znát. Ve skutečnosti vypadá dokonce daleko lépe než na obrazovce, když se objevovala v roli paní Škvorové v seriálu První republika. Anděl s ďáblem v těle už to sice není, ale každopádně klobouk dolů.

"Samozřejmě, že to není zadarmo. Zvlášť proto, že velmi ráda vařím a také jím sladké, musím denně cvičit. Ale i to dělám ráda. Jezdím doma na rotopedu, dělám pilates a další aktivity, které jsou přiměřené mému věku," řekla Super.cz Studenková. "Snažím se stárnout podle svého typu, dvousetkilová komička už ze mne nikdy nebude," dodala herečka.

Pomineme-li různé zákroky a možnosti moderní medicíny a farmakologie, má Studenková pro ženy, které chtějí vypadat stejně dobře jako ona i ve tváři, dvě zásadní rady. "Důležité je hodně se smát a v žádném případě nekouřit. To je zabiják pleti," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám