Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Parmová umí být pokaždé jiná. Před pár dny jsme ji potkali na párty, kde byla zahalená téměř od hlavy k patě, o dekoltu nemohla být ani řeč a mluvila o tom, že nechce, aby její přítel, reportér Michal Janotka, přezdívaný král péřovek, zbytečně žárlil.

Když ale dorazila na finále soutěže Muž roku, její outfit vypadal úplně jinak. Vzala si šaty, pod které se díky obřímu výstřihu na zádech nedala obléknout podprsenka, a finalisté soutěže na krásné blondýnce mohli oči nechat. "Změna je život, nemůžu přece vypadat pořád stejně a nechávám to na stylistce," krčila rameny Sandra.

Ta se na pódiu, kde známé tváře pomáhaly finalistům s volnou disciplínou, pořádně rozjela. V rámci připomenutí charitativní akce, jejíž smysl už kvůli vlastní exhibici mnozí zapomněli, polila kýblem ledové vody krasavce s číslem dvě. A bylo vidět, že i jí se pohled na svalnatého mladíka líbí. "Ale toho svého chlapa bych za něj nevyměnila," dodala.

"Pokud jde o charitu, také si uvědomuji, že mnozí ani nevědí, proč na sebe tu vodu lijí. Já sama jsem ale peníze na účet poslala. Ale ne na ten světový, ale chtěla jsem, aby zůstaly v Česku, tak jsem se rozhodla pro nadaci Debra, která pomáhá rodinám s dětmi s nemocí motýlích křídel," upřesnila Sandra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám