Hlavní obsah
Článek

Španělský sál Pražského hradu bude na začátku září hostit 24 finalistek a finalistů prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pro Českou a Slovenskou republiku. Ano, čtete dobře, letos poprvé se na mole neobjeví pouze dívky, ale i stejný počet chlapců, kteří touží po modelingové kariéře. A my už známe jejich tváře.

Finalisté předvedou kolekce módních domů a návrhářů jako Vivienne Westwood, Diane von Fürstenberg, Jean Paul Knott či Joseph. I tento rok se na prestižní přehlídce představí topmodelky agentury Elite, jako je ambasadorka projektu pro Slovensko Michaela Kociánová, česká vítězka světového finále 2006 Denisa Dvořáková, české a slovenské topmodelky Zuzana Stráská, Madgaléna Langrová, Adriana Čerňanová a slovenská vítězka světového finále 2003 Denisa Dvončová.

Jedním z hudebních hostů slavnostního večera bude objev roku - písničkářka Lenny. Finálovým večerem bude i tento rok provázet moderátor Leoš Mareš (47). O budoucích modelkách bude rozhodovat porota, kde zasedne například česká topmodelka a ambasadorka soutěže pro Českou republiku Pavlína Němcová (52), prezident sítě Elite Model Management Vick Mihaci či ředitel soutěže Sáša Jány.

Čestnou předsedkyní poroty 23. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala slovenská moderátorka Adela Banášová (43). Mezi pozvanými hosty budou například herečky Jitka Schneiderová (51), Aňa Geislerová (47), topmodelka Daniela Peštová (53) či světová vítězka Elite Model Look 2013 Eva Klímková a další zástupci českého a slovenského módního průmyslu a šoubyznysu.

„Jsem velmi potěšen obrovským zájmem mladých slečen a mužů o soutěž. Z více než osmi a půl tisíce uchazečů, které jsme viděli za poslední rok, jsme vybrali 24 nadějných adeptů. Věřím, že finalisté, kteří zvítězí ve Španělském sále, budou úspěšně reprezentovat obě země i na světovém finále v čínském Shenzenu, které se uskuteční v prosinci," svěřil Saša Jány.

Reklama

Další články

Načítám