Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle ještě na začátku července jako prezident karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (77) nevypadal. Když jsme herce potkali na golfovém turnaji, byl zarostlý jako biblický Ezau. A jeho syn Janek nezůstal pozadu. Proč se zbavili žiletek a holicích strojků?

"To je kvůli filmové roli, tedy aspoň co se mne týče," prozradil Bartoška na hřišti ve Vysokém Újezdě, kde se za amatéry účastnil turnaje v rámci Czech Masters evropské túry, a jeho syn Janek, který přijel na prázdniny z Los Angeles, kde studuje, mu dělal caddyho. Protože syn hulí jako fabrika stejně jako táta, na hřišti bylo vykouřeno dvojnásobné množství cigaret. Oba Bartoškové si totiž zapálili před každým odpalem i jamkou.

Ozdobou turnaje byla Miss ČR 2006 Jana Doleželová (42), která golfu propadla už před několika lety, a talentovaná mladá zpěvačka a zároveň Miss Golf Kateřina Klausová, která tuhle soutěž nevyhrála jen díky svému půvabu, ale také proto, že je velmi zdatná golfistka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám