Hlavní obsah
Článek

Dny své největší slávy sice už mají dávno za sebou, přesto se brání zubu času, jak se jen dá. Řeč je o třech dámách světové pop music, které už dnes patří k legendám, překročily magickou šedesátku a punc své někdejší slávy oživují opakovanými plastikami. Které se to daří nejvíc?

Na hvězdě Pomády Olivii Newton-John (65) jsou sice plastické úpravy na první pohled patrné, zásahy však nejsou drastické a na svůj věk vypadá báječně. Stále si zachovává image křehké blondýnky a stárne víceméně důstojně. Jen tu filmovou Sandy si při pohledu na ni už asi nevybavíte.

O poznání hůře je na tom královna country Dolly Parton (68), která svým obřím silikonovým poprsím děsila už před třiceti lety. Po četných úpravách obličeje dnes vypadá jako nepovedená kopie sama sebe z devadesátých let. Do dnešních dnů si navíc zachovala styl naprosto pekelných kostýmů a působí jako oživlá figurína z výkladu.

U Amandy Lear si svého času nebyl leckdo jistý, zda náhodou nejde o přeoperovaného muže. Majitelka zastřeného hlasu a několika diskotékových hitů mate vzezřením i postavou dokonale. Až do dnešních dnů se spekuluje o roce jejího narození (uvádí se ročníky 1939, 1941 i 1946). Ať už má v rodném listě kterýkoliv z nich, s přispěním plastických chirurgů vypadá možná i lépe než v dobách své největší slávy.

Která ze slavných seniorek vypadá po plastikách nejpřirozeněji?
Olivia Newton John
81 %
Dolly Parton
3 %
Amanda Lear
16 %
Celkem hlasovalo 13001 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám