Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Nesvačilová sice nepatří k chronicky známým tvářím českého herectví, její jméno ovšem fanouškům filmu a divadla není neznámé. Hodně ji ‚provařil‘ film Karin Babinské Pusinky, kde si zahrála spolu s Marií Doležalovou a Sandrou Novákovou.

Jistou dobu se Petře přezdívalo česká Renée Zellweger, protože tenkrát kvůli roli musela přibrat 12 kil, aby splnila představu režisérky. Tuk pak pracně shazovala rok a půl, přiznala.

Nyní je Petra na ‚předpusinkové‘ váze a vypadá skvěle. Vysmátou jsme ji potkali ve čtvrtek na pražské Náplavce, kde v jednom stánku čepovala pivo. Ne, nezměnila zaměstnání, ani nemá brigádu, byla to charitativní akce, jejíž výtěžek půjde na konto nadačního fondu Fragilis.

Fond podporuje vybrané projekty v Čechách i v zahraničí, které řeší problematiku znevýhodněných osob a přispívají k jejich začleňování do společnosti. Konkrétně půjde výtěžek na projekt Tilia, který je zaměřený na mladé lidi opouštějící z důvodu plnoletosti dětské domovy, u nichž hrozí riziko zapojení se do života na okraji společnosti, spojeného s užíváním drog a kriminalitou.

Reklama

Další články

Načítám