Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Mottlová nafotila pořádně sexy fotky. Je jednou z tváří letošního podzimu a zimy kolekce účesů známého kadeřnického studia. Oslní v krásných přirozených a hlavně trendy odstínech blond.

Bára na fotografiích prezentuje žhavý trend, a stejně tak žhavé jsou i její fotky. „Je neskutečně sexy. A to je vidět i na všech fotografiích, které vznikly. U Báry jsme volili přirozené vlny, ze kterých jsme pracovali ve všech účesech, které jsme na herečce vytvořili,“ popisuje svou práci majitel vlasového studia Honza Kořínek.

„Trochu jsem se zalekla, když došlo na stříhání, ale nakonec to nebylo nic razantního a vlasy mi kadeřnice Karolina krásně sestříhala, a přitom zachovala jejich délku. Upřímně toho jsem se bála nejvíc,“ říká s úsměvem herečka Barbora Mottlová.

Ta má za sebou velmi náročné pracovní léto, a rozhodně se tak vůbec nenudila. „Léto pro mne bylo ve znamení práce. Celé dva měsíce jsem hrála na Letní scéně Galerie Harfa a bylo to úžasné, sice nám moc nepřálo počasí, ale zvládli jsme to a lidé se bavili,“ popisuje.

I nadcházející období pro ni bude náročné. „Nudit se rozhodně nebudu - divadlo, zájezdy, natáčení seriálů. Stále se občas objevuji v Ordinaci v Růžové zahradě a čeká mne natáčení pokračování První republiky. Těch projektů, na které se těším, je ale samozřejmě víc,“ prozrazuje mladá herečka, která zatím toho pravého nenašla. „Nikam se nehrnu, není kam spěchat. A hlavně nemám nijak velkou potřebu o svém soukromí mluvit. Ale asi až ten pravý přijde a budu to tak cítit, tak se o tom dozvíte,“ dodala Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám