Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle štědrými a benevolentními prarodiči se může pochlubit málokdo. Dvaadvacetiletá Amy Hart je také přesvědčena, že má nejlepší babičku a nejlepšího dědu na světě. Když totiž viděli, jak se jejich půvabná vnučka trápí kvůli svému drobnému hrudníku, rozhodli se ji překvapit a darovat jí šek s obnosem pěti tisíc liber na plastickou operaci.

Půvabná Amy z West Sussexu, která se živí jako letuška, je mimořádně krásnou mladou ženou, přesto trpěla nízkým sebevědomím kvůli ňadrům velikosti 34A. Nerada se svlékala do plavek a focení v bikinách pro ni bylo stresující. Dnes má díky babičce Dee a dědečkovi Harrymu Gilesovi důvod k radosti, jelikož nové poprsí velikosti 34DD bylo asi to jediné, co jí chybělo k vizáži sexy prsaté blondýnky, jakou je herečka ze soap opery Coronation Street Helen Flanagan, ke které ji lidé často přirovnávali.

„Když mi bylo sedmnáct, nechala jsem si upravit zuby. Pomohlo mi to získat více sebevědomí a začít se smát. Došlo mi, že podobné by to mohlo být i s mými ňadry,“ uvedla Amy, která je držitelkou několika ocenění Miss na místních soutěžích krásy. Prostředky na plastickou operaci dostala od prarodičů k 21. narozeninám a jak sama říká, nemohla dostat lepší dárek.

Související témata:
Prarodiče

Reklama

Další články

Načítám