Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim už je skoro za dveřmi a dusno vystřídal svěží vzduch, který je jako dělaný pro dlouhé procházky a další sportovní aktivity. Pokud také nemůžete čerstvému vzduchu odolat, nezapomeňte drobnosti, které vám pohyb venku zpříjemní.

Hladké topy: Nejen na sport!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při aktivním pohybu je důležité pamatovat nejen na kvalitní obuv, ale také na pohodlné prádlo. Především ženy s většími ňadry by neměly na sportovní podprsenku zapomínat. Hladké prádlo oceníte nejen při fyzických aktivitách, na výletech a procházkách, ale také ve všední den. Hladké prádlo je totiž jako dělané pod přiléhavé oblečení. Podívejte se na čtyři top podprsenky nejen na sport!

Univerzální kousek, který vám nesmí chybět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O ideální podprsence byste za celý den vůbec neměla vědět. Měla by být prodyšná, pohodlná a přizpůsobivá. A právě taková je super hladká podprsenka Hanna, která se skvěle hodí pod přiléhavé oblečení. Košíčky jsou vyrobeny z extrémně prodyšného a na dotek příjemného materiálu. Bezvadně padne a nabízí komfortní držení i u větších prsou. A pořídíte ji hned ve dvou praktických barvách!

Sportovní podprsenka pro všechny velikosti!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při sportu potřebujete pohodlí, volnost pohybu a perfektní držení poprsí. Zvláště ženy s velkými ňadry málokdy najdou sportovní podprsenku, která by skutečně udržela ňadra pevně na svém místě. Dvouvrstvý materiál s antibakteriální ochranou to ale dokáže! Zajistí stabilní oporu poprsí a navíc vás ochrání proti zápachu díky iontům stříbra. Dáte přednost černé, nebo bílé variantě?

Hladká bílá podprsenka: Každý den v pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte univerzální kousek, ve kterém se budete cítit pohodlně a sebejistě? Potřebujete prádlo, které můžete obléct ke každé příležitosti? Pak vám učaruje tato jednoduchá hladká podprsenka z kolekce hladkého prádla Hanna style. Široká ramínka, příjemný a prodyšný materiál a antibakteriální úprava – to jsou vlastnosti, díky které se tento kousek stane vaším nejoblíbenějším. Navíc se skvěle hodí pod přiléhavé oblečení - díky hladké úpravě neproznačuje švy.

Nová generace populární podprsenky Action bra je tady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbenou sportovní podprsenku pořídíte exkluzivně na Astratex.cz. A nyní v novém, luxusnějším provedení! Vylepšená konstrukce a pohodlnější spodní lem zajišťuje maximální komfort i při náročném sportu. Je vyrobena z příjemného mikrovlákna, které odvádí pot od těla. Navíc obsahuje ionty stříbra, které likvidují bakterie způsobující zápach. Dokonale se přizpůsobí vaší postavě a vy se konečně můžete začít svobodně hýbat.

Další články

Načítám