Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co na tom, že rtuť teploměru za poslední dny klesla skoro o deset stupňů. Třeba slovenská zpěvačka Daniela Nízlová stále s nadšením obléká letní outfity.

Na módní událost pořádanou na Zlatých píscích oblékla krajkový top, který velmi nápadně připomínal podprsenku. Vždyť něco tak odvážného se přece nedá nazvat ničím jiným než podprsenkou, šuškali si hosté na večírku.

Členka slovenského hudebního dua Twiins se nám ale zapřisáhla, že se ve skutečnosti nejednalo o spodní prádlo, ale o vršek luxusní konfekce. „Cítila jsem se v tom modelu velmi dobře. Vzhledem k tomu, že jsem na sobě měla také sako, tak mi to nepřišlo vůbec provokativní,“ komentuje odvážný model zpěvačka.

Daniela je toho názoru, že by se oblečení mělo vždy posuzovat s ohledem na příležitost, kam ho daný člověk vynáší. „Myslím, že jako outfit na párty to nebylo přehnané,“ dodává s úsměvem jedno ze slavných slovenských dvojčat.

Reklama

Další články

Načítám