Hlavní obsah
Článek

S o třiadvacet let mladší přítelkyní Gábinou žije herec Ladislav Frej (82) už šest let, a pokaždé, kdy spokojený pár potkáme, ptáme se, jestli už se herec nerozhoupal k páté svatbě. Patolog z Kriminálky Anděl to ale pořád odmítá.

"Nám to takhle vyhovuje. Jenom proto, aby bylo učiněno nějaké občanské povinnosti zadost, je to zbytečné. Neplánujeme to. Jsme pořád spolu a užíváme si to. Zrovna jsme byli v Beskydech v rehabilitačním centru a bylo to moc prima," řekl nám herec a nás zajímalo, jaké zdravotní problémy ho tam dovedly. "Něco bylo, ale nechci to rozebírat. Ale už je to za mnou a potřeboval jsem se z toho trochu otřepat," vysvětlil.

A jak to má v současné době s prací? Jeden čas jsme ho viděli snad v každém seriálu, který se na obrazovkách vysílal. "Je to už jen takové paběrkování. V Kriminálce Anděl už mne poslali do důchodu a nahradili mne mladším. Z produkce mi volali, že budu mít v nové sérii jen jeden natáčecí den. Ale začal jsem práci na seriálu s Tomášem Magnuskem, kde budeme hrát s Kateřinou Macháčkovou rodiče Kateřiny Brožové (56). To je pikantní, protože když začínala, ve vinohradském divadle jsme hráli milence. Tak je to takové incestní," smál se Frej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám