Hlavní obsah
Článek

Nicki Minaj (41) vyhnala svůj nejnovější „umělecký“ počin do extrému. Zaměřila se na svou největší přednost a v novém klipu dostalo její slavné pozadí větší prostor než zpěvaččina méně známá tvář.

Rapperka proslulá úspornými outfity fanoušky dlouho napínala a premiéru svého peprného videa nejprve předznamenala záběry, které nenechaly nikoho na pochybách. Nicki se u příležitosti videa k singlu Anaconda předvedla jako cvičenka, která by ovšem spíše než na spartakiádě obstála na erotickém veletrhu.

Videoklip dopadl zcela podle očekávání a hlavní roli v něm hraje zpěvaččino pozadí, jež halí jen titěrná tanga. Nicky se tak před kamerou nakrucuje ze všech stran, přičemž upřednostňuje pozici čelem vzad, aby si obdivovatelé dolních ženských partií přišli na své.

Aby toho nebylo málo, Nicki Minaj na natáčení přizvala i kolegu z hudební branže Drakea, který prožil bouřlivý vztah s Rihannou (26). Rapper byl pochopitelně před kamerou náležitě zneužit a v Anakondě si užil lascivní scénu, v níž sedí na židli a Nicki před ním natřásá své mohutné pozadí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám