Hlavní obsah
Článek

Už na televizní obrazovce jsme si všimli, že má novopečená moderátorka hlavního zpravodajství Primy Gabriela Kratochvílová (34) delší vlasy, než jsme u ní zvyklí. Při osobním setkání nám potvrdila, že si nechala hřívu trochu růst. "Chtěla jsem mikádo pod uši," prozradila.

"Ale i v televizi s tím byl problém, účes nebyl tak upravený, aby s ním maskérky mohly dobře pracovat, takže jsem to zase nechala ostříhat," předvedla čerstvý sestřih, který je ale po stranách o trošku delší, než Gábina dříve mívala.

A jak se loňské České Miss v její nové práci líbí? "Zamilovala jsem si to, baví mě to, ale pořád jsem si ještě nezvykla na trému. Při každém vysílání jsem stejně nervózní jako první den. Z pozitivních reakcí mám radost. Ale pořád se mám co učit. Učím se na sobě každý den po odvysílání a hledám chyby, kterých se mám vyvarovat," řekla nám Gábina.

Její partner Roman Šebrle (49) ovšem zatím příliš pozitivních ohlasů na rozdíl od ní neposbíral. "Nepřikládáme tomu takovou důležitost. Snažíme se být oba dva dobří, máme stejné nováčkovské pocity. Ale myslím, že budeme jednou velmi dobří. Já nám věřím," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám