Hlavní obsah
Článek

Všechno krásné jednou končí, stejně jako slevové žně v e-shopu MT-nábytek.cz. Už jen posledních 7 dnů vám tak zbývá k nákupu báječného nábytku, levnějšího až o 50 %. Využijte jedinečné možnosti ušetřit během tohoto týdne spoustu peněz. Na výběr máte z několika tisíc kvalitních kousků, které vám rádi přivezeme, vyneseme i smontujeme. Nepromeškejte sklizeň obřích slev, trvá jenom do konce srpna!

To není chyba tisku. Úžasnou ložnici teď můžete mít za méně než 10 000 korun!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K největším favoritům bohaté nabídky e-shopu MT-nábytek patří elegantní ložnicový nábytek Veria. Je vyrobený z prvotřídního tvarově a barevně stálého lamina (LTD) s dlouhou výdrží a jednoduchou údržbou. Objemná 4dveřová šatní skříň s velkým zrcadlem umí pokoj prosvětlit a zvětšit, do praktické komody zase schováte všechny drobnosti. Dostatečná ložná plocha postele 200×180 cm poskytuje spoustu místa pro kvalitní spánek i láskyplné radovánky. Skvělá ložnice s nevídanou slevou už jen týden!

Akce 1 + 1 matrace zdarma! Vychutnejte si dvě porce pohodlí za jednu senzační cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víte, jaká je taštičková matrace? Taková, která má každou pružinu zašitou do vlastní látkové kapsy a díky tomu je mnohem komfortnější. Vy teď můžete získat dvě tyhle špičkové matrace a zaplatit přitom jen za jednu. Taštičková matrace California o rozměrech 200×90×18 cm má vše, co od moderního spaní očekáváte. Oboustranné letní a zimní použití, 7 zón tvrdosti, vrstvu rouna a kokosové vlákno pro odvod vlhkosti, pratelný potah i další vychytávky. Nenechte si ujít extra výhodný nákup!

Skříň, která umí čarovat. Nevěříte? Tenhle parádní kousek úplně změní vaše bydlení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud toužíte po viditelné změně ve vaší ložnici a nechcete nic bourat ani stavět, máme pro vás ideální řešení. Šatní skříň Gerardo totiž díky velkému čelnímu zrcadlu dodá každému prostoru zcela novou dimenzi. K jejím trumfům patří spousta úložného prostoru v policích doplněných šatní tyčí, vysoce kvalitní lamino (LTD) s možností volby dekoru i snadné otevírání posuvných dveří. Přidejte si výběr ze dvou šířek (180 nebo 200 cm), dlouhodobou životnost, snadnou údržbu i super cenu a není co řešit.

Zapomeňte na obývák přecpaný nábytkem. Móda diktuje vzdušnost a jednoduché tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Revoluce v obývácích začala! Obludné stěny vytlačuje moderní variabilní nábytek! Třeba takový, jaký najdete v obývací sestavě Adamina. Stolek na širokoúhlou TV, skříňky i police si teď každý může poskládat přesně podle svých představ. Výběrová MDF a DTD dřevotříska se špičkovou povrchovou úpravou zaručuje barevnou i tvarovou stálost nábytku, poctivé zpracování zase jeho dlouhou životnost. Vyberte si barvu, jaká se vám hodí, a nezapomeňte si pak večer rozsvítit prosklené vitríny. To budete koukat.

A třešnička na dortu? Ta přece nemůže chybět! Je úžasně pohodlná a opravdu k sežrání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlí vás už na první pohled, a což teprve až vyzkoušíte její náruč. O kom je řeč? O luxusní rozkládací sedačce Mariel s čalouněním z pevné ekokůže. Je dost prostorná na každodenní odpočinek a v případě potřeby z ní rychle uděláte lůžko o velikosti 200×127 cm. Takže se výborně hodí do malé garsonky, ale i do velkého bytu pro přespání návštěv. Podle potřeby si vyberte levé nebo pravé provedení rohu i barvu z bohatého vzorníku a těšte se z výborného nákupu. Ale pozor - akce končí už 31. srpna!

Další články

Načítám