Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) je vytočená na nejvýšší míru. Do tohoto stavu ji dostali majitelé jednoho slevového, na který server Martina umístila slevu do svého nového kosmetického studia na pražské Hůrce. Během akce se prodaly vouchery za víc jak půl miliónu korun. Jaké ale bylo překvapení Gavriely, když se slevový server neměl k zaplacení. A stále jí dluží víc jak sto tisíc korun.

"Od rána do večera běhám s kamarádkami kolem studia, snažíme se a pak nás takhle někdo sprostě připraví o peníze. Nemám slov," svěřila se Super.cz rozzuřená Martina. "Ten člověk vybral od zákazníků peníze, ale nám nezaplatil. Po velké snaze a denním nátlaku nám postupně začal peníze posílat, ale pořád to není všechno. Navíc mi vzkazuje,že ho klidně můžu dát do novin, že i negativní reklama je také reklama," nevěřícně kroutí hlavou půvabná Martina. "Kdybych teď klienty, kteří mají kupóny na služby, neobsloužila, budou si myslet o mně a mém studiu Extreme, že jsme je podvedli my. Je to zapeklitá situace," uvádí bývalá moderátorka VIP zpráv.

"Není to pravda. Faktury jsou dva dny po splatnosti a přitom nás již uhánějí čtrnáct dní o zaplacení a dost nevybíravě. Studio navíc porušilo exkluzivitu a nabízelo zboží i na jiných serverech. Vše má v rukou náš právní zástupce, který se na případný soud již těší. Požadují po nás 180 tisíc korun, ale po odečtení reklamací, protože někteří zákazníci nebyli spokojeni, a penalizační částky jim odešleme zhruba padesát až tisíc korun," uvedl marketingový ředitel společnosti Petr Doubrava.

Toho Gavriely označuje za skutečného majitele firmy a upozorňuje, že na firmu uvalena exekuce, která postihuje celý obchodní podíl jednatelky společnosti. "Ve všem lžou. Některé smlouvy jsou po splatnosti i několik měsíců. Zkrátka mají dluhy, nemají finance a tak si vymýšlejí. Už se mi přihlásilo dalších několik lidí, ke kterým se zachovali stejně a dluží jim peníze. Jednomu konkurenčnímu studiu zadržovali skoro milión korun," kontrovala Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám