Hlavní obsah
Článek

Ráda ukazuje své přednosti, ale někdy by mohla možná i víc dávat na odiv svou mozkovnu. NeVyVolená Eva Feuereislová (34) donedávna patřila k patronům nadace, která pomáhá těžce nemocným dětem. Jenže její skandální pověst měla nadaci připravit o velké peníze!

Evě rozhodně nepomohlo problematické renomé a už vůbec ne její vystupování při odletu mediálně známých dvojčat na léčbu do USA, při němž si měla s dětmi udělat selfie a přitom prý také propagovala chystanou plastiku nosu.

„Je pravda, že nám někteří sponzoři odřekli spolupráci. S Evou Feuereislovou už nespolupracujeme, nemůžeme si dovolit skandály a přijít o peníze, kterých na podporu dětí potřebujeme opravdu spoustu. Co se týče události na letišti, přímo u toho jsem nebyla, zařizovala jsem věci s maminkou, ale co jsem si ověřovala u novinářů, kteří tam byli, tak všichni potvrdili, že tam řešila svou plastiku nosu. Eva se snažila pomoci, ale na tom letišti udělala chybu. Měla se rozloučit s maminkou a ne propagovat sebe,“ řekla Super.cz Alena Skovajsová z nadace.

Kontroverzní hvězdička reality show svým údajným chováním a pověstí skandalistky bohulibou organizaci připravila o velkou částku peněz. „Sponzoři, a to i velké firmy, nám na rovinu řekli, že pokud se budeme spojovat s touto osobou, tak nám na nadační fond nepřispějí ani korunou. Byl problém i v tom, že se také sprostě vyjadřovala. To se jim také nelíbilo. Člověk, který prezentuje nadaci, nemůže takhle veřejně vystupovat,“ dodala.

Eva vše bere jako komplot proti ní od jednoho novináře, který se proti ní spikl snad i se zednáři a blanickými rytíři. „Za vše mohou jeho nelichotivé články, které o mně vycházejí. Na letišti jsem mluvila jen s jednou reportérkou, a když se se mnou chtěla bavit o nose, jako slušně vychovaná holka jsem jí odpověděla. Nemůžu za to, jak to následně vyznělo. A teď už ani v televizi ta paní nepůsobí, vyhodili ji,“ brání se. Sama prý sehnala nadaci několik sponzorů, jaké a jak velkými částkami přispěli, ale nedokázala říci.

Co si myslíte o Evě Feuereislové?
Fandím jí
3,1 %
Nemám ji rád/a
96,9 %
Celkem hlasovalo 7616 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám