Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) ozdobí další kalendář a zase se předvede nahoře bez. Kdo se ale těší na úplně nahé fotky, má smůlu. Taťána se ukáže bez podprsenky, ale ňadra si na fotce zakrývá rukama.

Focení probíhalo v Polsku v národním parku, konkrétně na písečných dunách poblíž městečka Leba. Místo je typické svou osobitou atmosférou, která připomíná pouštní krajinu díky pohyblivým písečným dunám a mrtvému lesu.

„Focení bylo úžasné. Těším se na výběr fotografií a finální podobu kalendáře. S týmem, se kterým již tradičně spolupracuji, máme z výsledku radost. Pokaždé rádi posouváme naši spolupráci a výsledky o něco výš. Tentokrát jsme natočili i krátký image film kalendáře, který dokreslí celou atmosféru samotného díla. Těšíme se na další český Pirreli a už teď mě těší také fakt, že výtěžek z dražby kalendáře, kterou plánujeme na listopad, půjde opět na dobrou věc - podporu seniorů," prozradila Taťána, která v těchto dnech začíná natáčet celovečerní film, kde získala hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám