Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z největších hereckých fešáků a expřítel Báry Polákové, který se proslavil v reklamě na banku coby bankéř klaďas, Tomáš Měcháček (34), je novou posilou seriálu Svatby v Benátkách.

V primáckém seriálu se tentokrát zhostí role charizmatického zubaře Viktora Broma, který pořádně zamíchá vztahy mezi některými postavami.

Zdravotní sestřička Lenka (Lenka Zahradnická) totiž neprožívá úplně ideální období. Na svého přítele, zubaře Davida (Martin Kraus), čím dál víc žárlí a má pocit, že on se jí málo věnuje. A právě do této situace vstoupí Davidův kamarád Viktor Brom v podání Měcháčka, který si naopak umí užívat života a k pacientům má velmi materialistický přístup. Stejně jako ke vztahům...

„Viktor Brom je vysoce kvalifikovaný operatér, specialista na zubní zákroky. Je to sympaťák, i když z mého pohledu trochu blbec. Umí velmi dobře lichotit ženám, ví přesně, jak na ně. Zřejmě trpí syndromem lidí, kteří mají všechno, co mít mohou, ale přesto nejsou spokojení. Takoví lidé hledají nové zážitky a nová dobrodružství. Přitom nevědí, co by vlastně chtěli. Je to zvláštní chlapík,“ charakterizoval svou postavu Měcháček, který se prý zubařů nebojí ani v reálném životě.

„Donedávna jsem se jich bál, ale pak jsem u jednoho byl, také vysoce kvalifikovaného operatéra, který mi pod mikroskopem léčil zánět zubních kanálků. Bál jsem se, ale on mi dáseň opíchnul, taky mi dal dýchnout trochu rajského plynu, takže mě nic nebolelo. A díky němu můj strach ze zubařů zmizel. Apeluju na lidi, že se zubařů nemusí bát, zákroky už nemusí bolet,“ uzavřel s úsměvem herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám