Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanna Bagová dobře ví, co je to jo-jo efekt. Po vítězství v první řadě soutěže Hlas Česko Slovenska se jí podařilo zhubnout, letos na jaře bylo ale vidět, že se jí kila opět vrátila. Teď už je slovenská zpěvačka s ukrajinskými kořeny znovu ve formě a nejspíš jí to nějakou dobu vydrží.

„Zaslechla jsem o takové dietě, jejímž hlavním smyslem je jíst každé tři hodiny prakticky cokoli v malém množství. Zkusila jsem to a zafungovalo to. Jsem ráda, že můžu jíst všechno, co mi chutná, a přesto hubnu. Je to úžasné,“ libuje si zpěvačka.

Své křivky Ivanna vystavila před objektivem fotografa Milana Mošny. „Potřebovala jsem nějaké aktuální promo fotky. Nemohla jsem už používat ty starší, kde jsem vypadala výrazně mladší,“ říká zpěvačka, která si na rozdíl od většiny svých kolegyň momenty před objektivem užívá. „Nikdy jsem se před kamerou nestyděla. Už od malička jsem trénovala,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám