Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že by povinný dress code? Moderátorka Gabriela Partyšová (45) a modelka Eva Čerešňáková předváděly novou kolekci brýlí a obě vyrazily na odpolední párty bez podprsenky. Podívejte se v naší galerii, jak to dopadlo.

Gábina i Eva za poslední roky výrazně zhubly, a to se samozřejmě podepsalo i na jejich ňadrech. Obě cvičí jógu, Eva k tomu miluje tanec u tyče a Gábina zase běhá a chodí pravidelně do fitka.

„Je to strašná makačka, spálím všechno, co přijmu," libuje si Partyšová a přiznává, že s jejími ňadry to zamávalo. "Musím říct, že u kardio cvičení je nevýhodou, že člověk ztrácí prsa, protože prso je přece jen tuk. To mě trošku mrzí," dodala Partyšová, která se před lety dokonce s přírodními trojkami nechala nahá nafotit pro Playboy.

Čerešňáková vnady zatím nikdy neukázala a ani to nemá v plánu.

S malými ňadry mohou dámy v pohodě nechat podprsenky doma, pokud je tedy ještě vůbec nakupují. Pokud ne, vzhledem k cenám luxusních prádélek dost ušetří.

Která z dam se vám bez podprsenky líbí víc?
Eva Čerešňáková
41 %
Gábina Partyšová
59 %
Celkem hlasovalo 11215 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám