Hlavní obsah
Článek

Letní prázdniny se překlopily do poslední čtvrtiny. Mnoho Čechů ale stále nemá vybranou letošní dovolenou u moře a čeká s nákupem na poslední chvíli. Zájezdů je ale stále méně a možnosti výběru jsou již značně omezené. Proto by neměli váhat už ani ti, kteří se chystají na dovolenou odletět v září nebo v říjnu. Pokud patříte mezi ně, inspirujte se tipy od prodejního portálu dovolena.cz.

REZERVUJ – Sunny View ***, Řecko - Kos

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milý rodinný hotel pro klidnou dovolenou leží v oblíbeném letovisku Kardamena na řeckém ostrově Kos. Jeho klienti mají k dispozici bazén, snack bar či například terasu na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. Písečná pláž leží zhruba 500 metrů od hotelu. V centru města je řada obchodů a restaurací.

REZERVUJ – Brayka Bay Resort ****, Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní hotel přímo u pláže s all inclusive programem, potápěním, animačními programy a krásnou zahradou. Hotel má dva bazény s oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky zdarma). Hotelová písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, barovým servisem a sprchami se nachází v malé zátoce. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

REZERVUJ – Oasis Beach Club ****, Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Oasis Beach Club se skládá z několika budov rozmístěných přímo na pláži v tureckém letovisku Alanya. Hosté využívají šest bazénů, některé se skluzavkami, řadu restaurací a barů. V hotelu se také nachází sauna, turecká lázeň, několik sportovních hřišť, diskotéka či obchody.

REZERVUJ – Hotel Glarus Beach ****, Bulharsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zrekonstruovaný hotel v bulharském letovisku Slunečné pobřeží nabízí svým klientům kromě snídaně či polopenze též program All you can drink. Široká pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze pobřežní promenádou. Hosté mají k dispozici bazén a také samostatný dětský bazén se skluzavkou a hřiště. Hotel nabízí široké možnosti sportovního vyžití a odpočinku ve wellness centru.

REZERVUJ – Hotel Skanes Serail ****, Tunisko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásný hotel přímo u široké písčité pláže leží v zálivu Skanes Monastir. Využijte blízkosti dvou golfových hřišť, nabídky vodních sportů na pláži, potápění a dalších skvělých aktivit. Vaše děti si mohou pohrát na dětském hřišti a v miniklubu. Užijte si aktivní dovolenou v hotelu s velkým bazénem, restauracemi a bary a krásnou sluneční terasou s výhledem na moře.

Další články

Načítám