Hlavní obsah
Článek

Z Milly Jovovich (38) bude dvojnásobná maminka. S režisérem hororové sci-fi série Resident Evil, v níž ztvárnila hlavní roli, si rozšíří prozatím tříčlennou rodinu.

Hvězda filmů Návrat do Modré laguny a Johanka z Arku se šest let poté, co přivedla na svět dcerku jménem Ever, opět zakulatí a její pracovní povinnosti ustoupí mateřství. Hollywoodská hvězda s ukrajinskými kořeny se za Paula W. S. Andersona provdala před pěti lety a kromě lásky je spojuje i filmová sága Resident Evil. Manžel slavné herečky je pod všemi pěti díly podepsaný jako scenárista a ve třech z nich Jovovich jako likvidátorku zmutovaných monster dokonce režíroval.

Sci-fi série, v níž se Milla poprvé objevila už v roce 2002, by se měla dočkat šestého pokračování, které má být jejím definitivním závěrem. Natáčení však začne až po porodu hlavní herecké hvězdy, a je tak odsunuto až na léto příštího roku.

Milla Jovovich má za sebou krátké manželství s dalším známým režisérem Lucem Bessonem, který s ní natočil Pátý element a Johanku z Arku. To však zůstalo bezdětné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám