Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) je hvězdou nové divadelní hry Děláme to ve třech, kde rozjíždí nejrůznější příběhy s Ivanem Vyskočilem a Lukášem Langmajerem. Jak to se sexem má ona sama?

"K sexu ve třech u mě nikdy nedošlo. Nabídky byly, ale nebyly přijaty. I když mě to lákalo, vždycky jsem se bála, že tam budu zbytečná. Není nic horšího pro sebevědomí člověka, než že tě někdo vynechá, a zůstaneš pak v roli pozorovatele," prozradila se smíchem Eva.

Ve hře se prý ale promítá život všech tří protagonistů. "Je tam z každého z nás něco, co jsme zažili. U mě a Ivana je to vztah s cizincem. U Ivana to byla Anife, u mě vztah s Američanem. Nejhorší na soužití s ním nebyl sex, ale to, že se chodilo v botech do ložnice a prakticky až do postele," upřesňuje Eva.

A jaký je její nejerotičtější zážitek? "Romantický sex na kapotě auta, kdy jsme zhruba v polovině zjistili, že krásný kopec vedle není kopec, ale hnojistě. Názorně jsme si předvedli, co znamená přerušovaná soulož," dodala se smíchem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám