Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ozdobou právě připravované nové řady soutěže Ballando con le stelle, která je italskou obdobou našeho StarDance, má být podle tamních médií i česká kráska Alena Šeredová (46). Pomůže jí účast v populární soutěži přečkat náročné období po rozchodu s manželem Gigim Buffonem, nebo jí přinese i něco víc?

Právě taneční soutěže jsou známé jako taková malá seznamka. Jde o logický ‚vedlejší produkt‘, který vznikne během náročných a vysilujících tréninků mezi tančícími dvojicemi. Nacvičováním stráví i několik hodin denně, a tak je logické, že se vytváří silné pouto. K erotickému dusnu pak přispívá mnohdy i vášnivá choreografie.

U nás si osudovou ženu z taneční partnerky udělali profesionální tanečníci Petr Čadek, který díky StarDance poznal svou manželku Jitku Čvančarovou, či Michal Kurtiš. Jeho přítelkyní je Anna Polívková.

Bonus v podobě nové lásky by jistě prospěl i Aleně, která by alespoň částečně mohla zapomenout na zálety svého manžela. Není pochyb, že o Šeredovou v jubilejním desátém ročníku tvůrci soutěže hodně usilují, právě od jejího účinkování si totiž slibují vyšší sledovanost.

Reklama

Další články

Načítám