Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Maurerová se poprvé rozhodla svléknout před objektivem fotoaparátu a nafotila sérii spodního prádla. I když se nejednalo o žádné kraječky, je výsledek dostatečně sexy, což je vidět už na snímcích z backstage.

Míša totiž fotila s fotografem Davidem Severinem snímky ve stylu předválečných Pin-up Girls. Rozdíl v prádle, jež oblékla, byl ovšem markantní. Kalhotky i podprsenky jsou z nebarvené bio bavlny, nemají žádné nepohodlné švy, natož aby se do těla zarývaly kostice. Důvodem focení bylo ukázat, že i zdravé a pohodlné prádlo, které vytvořila návrhářka Pavla Gerschonová, může být svůdné.

Úmyslem bylo i to, aby nepředváděla žádná silikonová kráska s balóny číslo čtyři a více, ale normální žena. O tom lze ovšem s pohledem na Míšu s úspěchem zapochybovat. Tak štíhlounká a s naprosto plochým bříškem je jen málokterá matka, která má za sebou porod dvojčat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám