Hlavní obsah
Článek

Už se pár týdnů rozhlížíte po vašem domově a říkáte si, že by to chtělo nějakou změnu? Nebo se těšíte na stěhování do nového a plánujete, jak zařídit interiér? Splňte si své sny o báječném bydlení a ušetřete přitom tisíce korun! Jak? Využitím srpnové slevové akce e-shopu MT-nábytek.cz. Nechte se překvapit bohatým výběrem kvalitního nábytku, který teď koupíte až o 50 % levněji. Takže za hubičku.

Jak bez práce získat 7 tisícovek? Koupí atraktivního ložnicového nábytku v akci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete usínat na prostorné posteli v úžasné ložnici za méně než 10 tisíc korun? Vaše představy naplní moderní ložnicový nábytek Pikolo. Prvotřídní lamino (LTD) ve světlém přírodním dekoru vás uchvátí svou elegancí, kterou dlouhodobě neztrácí ani při minimálních nárocích na údržbu. Velká 4dveřová šatní skříň s čelním zrcadlem ohromí úložnými prostory, manželská postel zase ložnou plochou 180 × 200 centimetrů. Komplet dotváří noční stolky s komodou a vy teď jeho nákupem ušetříte více než 7 tisíc.

Vydejte se za kouzelných nocí objevovat tajemná zákoutí vesmíru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není náhodou, že luxusní designové dvoulůžko Trista připomíná vesmírný koráb. Pokud chcete na jeho palubě letět mezi hvězdy, máte jedinečnou šanci získat ho s výraznou slevou. Posádka nemusí splňovat žádné limity, bytelná konstrukce postele unese až 240 kilogramů. Vyberte si ze 3 velikostí ložné plochy - 140, 160 nebo 180 × 200 cm a mnoha barev čalounění. To je provedené z pevné a odolné ekokůže. Pohodlně si opřete záda do měkkých polštářů a v záři LED podsvícení si vychutnejte kouzlo noci.

Závidíte těm, kdo mají obrovský obývák? I ten menší může být ale velmi přitažlivý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vzdušnost a lehkost. Takové jsou dnešní požadavky na moderní obývací stěny. Naprosto jim vyhovuje sestava nábytku Kilian 3, která dodá šmrnc každému pokoji. Oblíbené lamino (LTD) v nadčasově bílé barvě vydrží dlouhé věky stejně pěkné a ani k tomu nepotřebuje přílišnou péči. Spodní skříňka má spoustu místa pro širokoúhlou televizi a s ostatními i dost úložných prostor, na co chcete. Stěnu si poskládáte podle vlastní chuti a až si večer rozsvítíte prosklené vitríny, budete ještě koukat, co dokáže.

Tak téhle krásce odolá opravdu málokdo. Nechte se i vy přilákat do jejího náručí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč si po náročném dni trošku nezalenošit?! Zažijte ten nejpříjemnější odpočinek na matracích rozkládací pohovky Gala. Snoubí se v ní tradiční tvary s moderními materiály a funkcemi. Její výhody jistě ocení i majitelé menších bytů, dá se totiž několika rychlými pohyby přeměnit na postel s ložnou plochou 184 × 150 centimetrů. Prostorný gauč čalouněný pevnou textilií nabízíme v mnoha atraktivních barvách a dáme vám k němu i dva stylové polštáře. Ale pospěšte si, za ty peníze už dlouho nebude!

Vaříte rádi? Pochlubte se ostatním svým uměním! A posaďte je jako na zámku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nový rozměr stravování přináší do vašich domácností jídelní sestava Elmar. U bytelného oválného stolu se nají 6 lidí, a když přijdou další, rozložíte desku až na 200 × 80 centimetrů. Konstrukce židlí a stolu jsou vyrobené z masivu buku, rozkládací deska pak z praktického lamina (LTD). Snadno ji zbavíte nečistot a nevyžaduje žádnou údržbu. Pohodlné čalounění sedáku i opěradla hýčká pozadí i při delším sezení, vybrat si navíc můžete látku nebo ekokůži v oblíbené barvě. Stejně jako odstín moření.

Další články

Načítám