Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Před lety je spojil muzikál Kleopatra a na několik dalších sezón se staly nekorunovanými královnami večírků, kdy jedna bez druhé nedala ránu. Řeč je o Iloně Csákové (53) a Ivaně Gottové (48), které nezpřetrhaly kamarádská pouta ani po letech, kdy je zavalily mateřské povinnosti a rozdělila dvousetkilometrová vzdálenost mezi Prahou a Brnem. Na to, jak se obě dámy českého šoubyznysu měnily v průběhu let, se můžete podívat v naší fotogalerii.

V době, kdy se obě holky sčuchly, randila cílevědomá Ivana, tehdy ještě Macháčková, s Karlem Gottem a možná ještě ani netušila, že se jednou stane oficiální vládkyní Bertramky a Mistrovi povije dvě rozkošné dcerky. Ilona patřila k zavedeným hvězdám tuzemského popu a v rozhovorech vyprávěla nejčastěji o ezoterice, minulých životech a čarodějnictví.

Během deseti let se u obou dam změnilo mnohé. Své životní sny a cíle začala dříve naplňovat Ivana, která se v roce 2006 stala maminkou dcery Charlottky. Následovala svatba a druhá dcera Nelly. Dnes má Ivana v ruce vysokoškolský diplom a moderuje v televizi.

Ilona své životní štěstí potkala těsně před čtyřicítkou na Moravě, kde nakonec dobrovolně zakotvila. V Soběšicích u Brna postavila dům svých snů, porodila syna Daniela, vdala se za Radka Voneše a manželský svazek před dvěma lety stvrdila druhým synem Dominikem. V současnosti zase zpívá s kapelou a objíždí republiku, ale kariéru zpěvačky dle svých slov přestala prožívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám