Hlavní obsah
Článek

Populární vojenská komedie Tankový prapor měla v Československu premiéru před dlouhými třiadvaceti lety. Snímek Víta Olmera natočený podle románu Josefa Škvoreckého tehdy trhal návštěvnosti kin a diváci ho s oblibou sledují dodnes.

Hlavního hrdinu, rotného Dannyho Smiřického, ztvárnil oblíbený fešák Lukáš Vaculík (61), jeho milenku a manželku jednoho důstojníka Janinku Pinkasovou pak manželka Víta Olmera Simona Chytrová. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na legendární Martinu Adamcovou alias četařku Babinčákovou.

A právě filmový hit devadesátých let Tankový prapor si dnes kdykoliv od 18 hodin do půlnoci můžete zdarma pustit na portálu Seznam.cz v rámci tradičních filmových střed.

Jak Martina Adamcová (48), tak Simona Chytrová (52) v Tankovém praporu potěšily zraky všech mužů, kterým se naskytl pohled na jejich nahá těla. Tehdy to byly sotva třicátnice a za své obnažené postavy se rozhodně nemusely stydět.

Zejména Simona Chytrová snad musela nalézt recept na elixír mládí. Figuru má i po padesátce jako zamlada a tvář snad bez jediné vrásky, aniž by použila služby plastických chirurgů. Pokud by se Tankový prapor natáčel dnes, jistě by v totožné roli potěšila diváky stejně jako před lety.

Pořádná šťabajzna je ovšem i z o pět let mladší Martiny Adamcové, která zraje jako kvalitní červené víno a v Tankovém praporu coby četařka Babinčáková sváděla jednoho soudruha vojáka za druhým.

Zato hlavní hrdina vojenské taškařice Lukáš Vaculík si pracně vybudovaný status idola dívek a žen neudržel. Jeho charakteristickým poznávacím znamením současnosti totiž nejsou jen blankytně modré oči, ale i vrásky, propadlé tváře a prořídlá kštice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám