Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sice fajn, když je žena spokojená se svým tělem, a dokonce se ráda pochlubí i fotkami v plavkách, ale v případě herečky Tary Reid (38) je to poněkud kontraproduktivní. Zatímco samotná hvězda komedie Prci, prci, prcičky si ve svém vyzáblém těle libuje, většiny lidí se po zhlédnutí jejích bikinových fotek zmocní lítost nad tím, co to se sebou ta hezká holka provedla...

Peroxidově blond herečka by bohužel udělala lépe, kdyby zůstala oblečená a své kozí nožky zahalila alespoň do šátku. Tara, které už táhne na čtyřicet, rozhodně patří k ženám, kterým by deset kilo navrch prospělo jako praseti drbání.

Známá pařmenka Reid si momentálně užívá dovolené u moře a své profily na sociálních sítích zásobuje podobnými fotkami velice aktivně. Ke snímku v černých bikinách například laškovně připsala: „Líbí se vám moje korálky?“ Ty se přitom nacházely na titěrném spodním díle. O moc lépe nedopadla ani v červeném modelu. Schválně porovnejte, jak se herečka z filmového braku Žralokonádo od roku 2007 a jeho letošního pokračování změnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám