Hlavní obsah
Článek

Zatímco loni bylo největším letním hitem focení se "na Džambulku" (podle slavné fotky z italské pláže), letos, zdá se, bude v kurzu snímek á la Josef Rychtář (65). Super.cz nedávno uveřejnil fotografii, na níž vdovec spí spánkem spravedlivých a na čele mu přitom odpočívá mobilní telefon. Jeho sok Domenico Martucci (47) se rozhodl do něj rýpnout a udělal kopii snímku!

„Prý, že je to módní fotka,“ napsal si na svou sociální síť posměšně Domenico. Ti dva se nemají v lásce od doby, kdy před třemi lety Iveta Bartošová (†48) měla po rozchodu s Italem a následné hospitalizaci v nemocnici odjet s Martuccim relaxovat do Itálie. Místo toho se jí ale ujal Josef Rychtář a ve finále došlo u něj a Ivety i k vzplanutí téměř nehynoucí lásky. A od loňského léta, kdy od Rychtáře zpěvačka prchla s milencem Zdeňkem Macurou na jih Evropy, Martucci tvrdí, že říčanský podnikatel nebohou pěnici týral.

Spolu s Macurou uspořádali demonstraci, podali asi pětinu všech trestních oznámení evidovaných po celém území České republiky a hojně si dopisují nejrůznější urážky (tedy hlavně ze strany Josefa Rychtáře jich padá hodně). Není tedy divu, že jak dostal Martucci příležitost, do svého neoblíbeného bezpečáka si rýpl.

Reklama

Další články

Načítám