Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanna Bagová má ale pech. Když se minulou středu vítězka první řady pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska vydala ke svému vozu, který zaparkovala před domem v Nitře, tak ji čekalo nemilé překvapení. Zpěvačka zjistila, že jí byl její nový šedý superb odcizen.

„Právě jsem na policii a zařizuji ještě nějaké záležitosti. Velmi mě to zasáhlo, protože to bylo moje první auto a měla jsem ho ráda, zvykla jsem si na něj,“ postěžovala si Super.cz Bagová. Situace je o to víc nemilá, že se nejednalo o vůz, který by lehce nabyla výhrou v soutěži, nebo by jí byl zapůjčen od sponzora, ale vozidlo si sama za vydělané peníze koupila.

Bagové celá věc hodně zkomplikovala život. Bez auta se velmi těžko přemisťuje z Nitry, kde studuje, na svá vystoupení po Slovensku a do České republiky. Vzhledem k tomu, že auto nebylo vybavené vyhledávacím zařízením a od doby krádeže uběhlo už pár dní, není velká naděje, že se znovu objeví.

„Auto jsem měla pojištěné, a tak doufám, že se mi aspoň část vrátí, pokud ho nenajdou," říká Ivanna, která proklíná zloděje, který jí vůz odcizil: „Myslím, že se mu vrátí všechno zlé, co způsobil."

Související témata:
Nitra
Škoda Superb

Reklama

Další články

Načítám