Hlavní obsah
Článek

Seriáloví manželé ze Svateb v Benátkách spolu opravdu tvořili pár. Herci Ondřej Veselý a Dana Verzichová, kteří ztvárňují Filipa a Elišku Krejzovy, spolu žili dlouhých osm let. A teď hrají manželský pár, kde muž ženu podvádí se spolužačkou ze školy v podání Petry Hřebíčkové.

"Nedokáže se mezi těmito dvěma ženami rozhodnout, nechce nikomu ublížit, nakonec ale ublíží všem a především sám sobě. Filip je charakterově čistý chlap, sportovně nadaný, má rád děti, jen je trochu slaboch. Myslím ale, že je díky tomu uvěřitelný, protože nikdo není jen černobílý. Oproti Jardovi z Vyprávěj je Filip daleko kreativnější a občas se dostává do situací, které jsem i já zažil," míní Ondřej Veselý o své postavě.

Nás ovšem zajímalo hlavně to, jaké je pro něj hrát se svojí bývalou přítelkyní. "Pro mě, a doufám, že i pro ni, moc příjemné. My jsme se s Danou rozešli před třemi lety a stali se z nás přátelé. Jsme v častém kontaktu, protože spolu stále hrajeme v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích, i když já odsud odcházím, a budeme spolu zkoušet i další hru – Boha masakru pro Činoherní studio Bouře," vysvětloval herec.

"Osm let života nejde jen tak zahodit. Rozchod byl bolestný, po takové době asi vždycky je, ale my jsme jej překonali a šli každý svou cestou. Dana má nového partnera a malou holčičku, já mám taky přítelkyni. Pořád se ale máme rádi a pomáháme si," dodal.

Zatímco Danin nový partner se pohybuje v oblasti vyučování cizích jazyků, dokonce k němu před lety chodila na hodiny, Ondřejova přítelkyně je bioložka, což je docela zvláštní. Kde se ti dva mohli potkat?

"Verunka má sice biologii vystudovanou, ale neživí se jí. Pracuje v oddělení propagace a marketingu na golfovém hřišti. Ještě když studovala, chodila na brigádu do jedné mé oblíbené hospůdky, kde jsme se potkali. České Budějovice jsou můj osud. Jsem hodně fixovaný nejen na toto město, ale i na přátele, které tu mám, na rodinu. Neumím si představit, že bych je musel opustit a odstěhovat se třeba do Prahy, kterou nemám rád. I za cenu nějaké úžasné práce. Já bych tam byl asi nešťastný. Proto se snažím všechno skloubit dohromady," uzavřel Veselý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám