Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Míša Štoudková (38) je vždycky naprosto dokonale upravená. Je módní blogerkou, a proto ji v teplákách nepotkáte, ani když jde s košem. Co ale nosí i s odpadky, je neslíbatelná rtěnka. "Rtěnky a lesky mám pořád. Mám jich hrozně moc, oranžové, růžové, červené, čím výraznější, tím lepší. Už se ani nedržím toho, že rtěnky jsou na večer a mám ji od rána. Používám neslíbatelné. A fakt drží. Jídlo i drinky nejsou problém celý den," řekla Super.cz Štoudková, která miluje sexy modely a ráda je nosí.

"Je fakt, že si hodně dávám záležet na tom, co nosím a doma kombinuju, zkouším před zrcadlem, převlékám se a vyrážím z domu po docela dlouhý době," směje se Míša, která si na focení nové kolekce módních drinků s Nikol Moravcovou oblékla sexy oranžové tílko bez podprsenky a pořádně krátkou sukénku. "Už rok jsem docela dost hubená, tak mě krátké sukně baví. Až si je nebudu moct dovolit, vyměním to za kalhoty," směje se.

Míša prozradila, že jestli na něčem opravdu ujíždí, jsou to šperky. "Miluju je, mám jich hrozně moc. Už se v tom nejde ani vyznat. Miluju bižuterii, tu mám i radši než drahé šperky. Trendy se lehce řídím, ale víc jedu podle toho, jak to cítím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám