Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena si ráda udělá čas od času radost. A každá žena se chce cítit přitažlivě a sebejistě. A od toho je tu luxusní spodní prádlo! Okouzlující podprsenka dokáže divy nejen s dekoltem, ale také s vaším sebevědomím. Zahalte se do svůdné krajky, udělejte si radost a ještě navíc ušetřete!

Silná trojka v akci: Alles, Nipplex, Krisline

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz pořídíte do konce týdne podprsenky nejprestižnějších značek se slevou 30 %! A na co se můžete těšit? Na podprsenky Alles, které prosluly kvalitními materiály a nízkými cenami. Nipplex potěší všechny ženy, které touží po oslnivém dekoltu a rády si dopřejí něco výjimečného. A na své si přijdou i ženy, které se pyšní plnými tvary – v akci seženete také podprsenky značky Krisline, kde najdete modely od velikosti 65/A až do 115/B. Tyto luxusní značky pořídíte exkluzivně na Astratex.cz.

Jemná bílá krajka: Vsaďte na něžnost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete podtrhnout svou romantickou stránku? Bílá krajková podprsenka je pro vás jasná volba. A pokud chcete navíc svádět perfektně tvarovaným dekoltem, sáhněte po podprsence Pepe! Speciální střih košíčků vytvoří zakulacený tvar poprsí a vy se budete cítit naprosto neodolatelně. Podlehněte perfektně propracovaným detailům podprsenky Pepe!

Broskvová Push-Upka: Vaše nová tajná zbraň

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sledujete trendy a ráda si uděláte radost? Milujete krajku a baví vás ukazovat plný dekolt? Vsaďte na krajkovou Push-Upku v módním světle lososovém odstínu! Výjimečně měkké krajky, detaily propracované do posledního milimetru a vyztužené košíčky s Push-Up vycpávkami, které přidají pár centimetrů. To je recept na pozvednutí nejen ňader, ale především vašeho sebevědomí.

Dopřejte svým vnadám luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s velkými ňadry, jásejte! Konečně si můžete dopřát pohodlí a sex-appeal v podobě krásné a propracované podprsenky. Tento kousek byl speciálně navržen právě pro velká prsa a nabídne tak vše, co obdařené ženy potřebují. Detailní zdobení, luxusní materiály a maximálně propracované střihy jsou hlavní přednosti nejen tohoto modelu, ale všech kousků z kolekce Krisline. Podprsenku Brillant navíc seženete hned ve čtyřech barvách!

Černá krajka: Promění vás v osudovou ženu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete svést muže svých snů? Proměňte se ve femme fatale a oblékněte okouzlující černou krajku. Detailně propracované šití a luxusní materiály od vyhlášených výrobců z Francie a Španělska činí tento kousek vskutku výjimečným. Budete se cítit zatraceně sexy a žádný muž vám neodolá. Podprsenka Jastine zajistí nejen sex-appeal, ale díky perfektně padnoucímu střihu také dráždivě tvarovaný dekolt. Co na ni říkáte?

Další články

Načítám