Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) odletěla z Čech, kde trávila více jak měsíc, zase zpět na americké Miami, které je již jejím domovem. Kromě manžela na ni čekal i úplně nový penthouse, který koupili.

"Jsme zpět na pláži, na pěti ulicích, které milujeme. Těším se, že zase budeme každý den chodit s dětmi na pláž. Baráček byl nádherný, ale už jsme byli šest bloků od pláže, bylo to dál. Už si člověk rozmyslí, jestli půjde na pláž po práci, po školce," řekla Super.cz Belohorcová den před odletem na focení pro kamaráda a kadeřníka Libora Smrže.

"Je to dvoupodlažní byt, máme dvě úžasné velké terasy, tam asi dáme jacuzzi a budeme grilovat, užívat si letní kuchyně. Výhoda na Miami je, že tam je celý rok krásně," upřesňuje moderátorka, která je půl roku po porodu stále ženou v domácnosti, ale připravuje se na práci realitní makléřky.

"Je to příjemný kompromis. Zvlášť, když nemám angličtinu až tak skvělou, abych mohla dělat v televizi. Práci si budu moci rozdělit podle času. Je to fajn," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám