Hlavní obsah
Článek

Před měsícem vyřazený článek nejnovější řady britské verze reality show Big Brother je víc než jen neřízená střela. Jednatřicetiletá Biancca Lake ve středu večer vyrazila s přáteli do víru velkoměsta, kde totálně přebrala v nočním klubu Funky Buddha v centru Londýna. Ani čerstvý vzduch ji bohužel nepřivedl k rozumu a ona začala před fotografy dělat takové věci, že by za ni bylo každé normální ženě stydno.

Lake si prakticky na počkání stahovala šaty a ukazovala nahá prsa nebo zadnici v tangách, což v jejím případě není až tak překvapivé, když se živí jako striptérka v jednom pánském klubu v Marbelle. Že bude před partičkou přátel a skupinou fotografů močit na chodník a ještě se tomu s kamarádkou smát na celé kolo, to už chce mít úroveň skutečně na nule. Její blond kámoška na tom nebude o moc lépe, plazila se tam po všem, co jí přišlo do cesty, a nakonec se o kousek dál válela po pomočeném chodníku.

Ale vraťme se k exotické Biancce z Essexu, jejímž idolem je Katie Price. Do domu Big Brothera šla prý s cílem najít si lásku. Za sebou má vztah, který trval šest a půl roku, než zjistila, že ji přítel podvádí a drsně se mu mstila. Zajímavé je její přiznání, že spala s více než 200 muži. To je snad všechny stihla do svých čtyřiadvaceti?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám