Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Evelyn svým originálním humorem bavila jen své nejbližší přátele, nyní je největší hvězdou internetu a její věhlas dávno překročil hranice dál na západ.

Upovídaná blonďatá boubelka začala prožívat svůj americký sen, když se internetem jako lavina začalo šířit její video, kdy bezradně hledala po chorvatských lesích živé kuny, aby si zaplatila ubytování. Předtím už ale Evelyn nasdílela do internetového prostoru spoustu svých vtipných počinů. Původně chtěla komička pobavit své slovenské přátele, když pobývala několik měsíců v Portugalsku. „Odcestovala jsem v rámci studentského projektu Erasmus do Portugalska, z dlouhé chvíle jsem si zahrála první relaci parodie Sexy a v pohodě, a najednou jsem viděla, že to nemá úspěch jen u kámošů, tak jsem to dala hned na fanouškovskou stránku," popisuje vtipná Slovenka vznik parodií na předpověď počasí.

Neméně vtipné jako video s „kunami“ jsou vzkazy, ve kterých se komička mění ve své alter ego Gitku. „Gitka je můj oblíbený charakter, vychází z klasického stereotypu slovenské ženy z vesnice, nebo maloměsta. My jsme vždycky parodovali takové ’ženušky‘, zdá se nám to vtipné, když někdo povídá s nohou přes nohu, na které má silonovou ponožku, pije turka ve skle a stěžuje si na svého manžela, který je alkoholik," směje se komička.

Rodačka z Dolného Kubína má ale zkušenosti také s živým publikem. V minulosti pravidelně vystupovala na bratislavských stand-up show. „K vystupování mě dohnala kamarádka, říkala mi, že se něco takové děje, tak jsme tam zašly. Měla jsem připravený vtipný monolog kdyby něco, a ono to vyšlo," říká komička, která se stala stálicí slovenské verze Na stojáka.

Evelyn zatím netuší, jak se bude coby internetový fenomén vyvíjet. „Co bude dál, to je ve hvězdách. Každopádně vím, že videa a humor budu dělat dál," říká Evelyn, kterou láká představa uplatnit se jako herečka: „Mě baví hrát, i když nejsem profesionální herec."

Reklama

Další články

Načítám