Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Těžko říct, zda si ochránce žen Zdeněk Macura (49) dělá spíš legraci, nebo to myslí smrtelně vážně. Pán, který se rozhodl na svém pozemku v Líbeznicích u Prahy postavit řadu azylových chaloupek z palet pro týrané ženy, nyní asi nemile překvapil sousedy, když od rána do večera musejí poslouchat kvokání slepic. Nejde ale o dvounohé týrané obyvatelky chaloupek. To se jen podnikatel s rajčaty rozhodl stlouct ze zbylých palet i kurník. A ne tak ledajaký!

„Zkouším symbiózu slepic a rajčat. Ohrádka a domeček je z prken palet, takže za cenu šroubků. Otvory do domečku jsou ve tvaru vejce, aby slepice chápala, kde má snášet. Něco takového jsem ještě nikde neviděl,“ pochlubil se Zdeněk na své sociální síti.

Je fajn, že sází na prudkou inteligenci snášeček vajec, které právě díky vchodu ve tvaru svého výsledného produktu pochopí, kam mají vajíčko umístit.

Příznivci Macury navrhují, aby dostal Nobelovu cenu za zahrádkářství, jen je mrzí, že díky tomu ztrácí sílu na boj se zástupcem říše zla po vzoru Hvězdných válek „Darth Rychtářem“…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám