Hlavní obsah
Článek

Herce Martina Písaříka (44), jehož známe mj. ze seriálu Doktoři z Počátků, jsme potkali na filmové premiéře adrenalinového filmu plného akčních hrdinů Postradatelní 3. Pokud jde o adrenalin, tak má z poslední doby Martin úplně jiné zkušenosti. Raduje se totiž z narození prvorozeného syna.

"A to byl pořádný adrenalin. Odvezl jsem přítelkyni do porodnice, sám pak odjel do Ostravy, a celý den jsem o ní neměl žádnou zprávu. A když jsem se pak dozvěděl, že jsou oba v pořádku, tak to byla síla," vyprávěl Super.cz.

Nás trochu překvapilo, že nechtěl být u porodu, jak to většina mužů vyžaduje. "Já u porodu být nechtěl, je to jen taková móda, ale myslím si, že porod je ženská záležitost a chlap tam nepatří. V tom jsme se s mojí přítelkyní naprosto shodli," upřesnil Písařík.

S většími problémy a delší dobu trvalo, než se shodli i na jménu pro miminko. "Nakonec to dopadlo tak, že se jmenuje Patrik. A došlo mi to až zpětně, že mě nikdy na svůj svátek neuvidí, protože budu v irských hospodách," smál se Martin na konto populárního irského svátku svatého Patrika.

A zvykl si už doma s miminkem pomáhat? "Zatím jsem spíš za uklízečku a snažím se dělat nějaké zázemí. Malý jenom mžourá a moc mě nepotřebuje, tak se snažím pomáhat partnerce v jiných věcech," míní. Naťukli jsme ještě téma svatby. "To je moc brzy, teď už tři neděle oslavuju, a teprve pak zjistím, co bude dál," krčil rameny Písařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám