Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodská herečka Halle Berry (57) má sice padesátku na krku, ale přesto okouzluje dokonalou postavou, již si zachovala i po dvou porodech. Čokoládová kráska patří k nejatraktivnějším filmovým hvězdám současnosti a ostychem rozhodně netrpí.

Do mysli diváků se Halle Berry nejvíce zapsala jako Jinx z bondovky Dnes neumírej. Záběry, na nichž z moře vystupuje v oranžových bikinách, jsou navždy zapsány do dějin kinematografie a svého času byly srovnávány s legendární scénou první Bond girl Ursuly Andress ve filmu Dr. No.

Po boku agenta 007 v podání Pierce Brosnana se Halle Berry objevila v roce 2002, kdy už měla na kontě Oscara za hlavní roli v dramatu Ples příšer, kde předvedla velmi odvážné erotické scény s Billym Bobem Thorntonem.

Po obrovském uznání se však záhy dočkala pohrdavých reakcí, když si za roli Catwoman vysloužila filmovou anticenu Zlatou malinu. Tento výkyv není v kariéře Halle Berry žádnou vzácností, protože se objevuje ve filmech různého zaměření. Oscarová herečka si tak vedle sci-fi dramatu Atlas mraků a komiksové série X-Men zahrála i v komedii Mládeži nepřístupno, v níž se před kamerou objevila s obřími umělými ňadry.

Soukromý život známé herečky je stejně pestrý jako ten filmový. Halle Berry si po dvou rozvodech pořídila dceru Nahlu (6), s jejímž otcem Gabrielem Aubrym nikdy nevstoupila do manželství. Loni se do třetice provdala za Oliviera Martineze, s nímž má desetiměsíčního syna Macea. Toho porodila ve svých 47 letech a záhy se vrátila ke svým výstavním mírám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám