Hlavní obsah
Článek

Rockový a muzikálový zpěvák Petr Kutheil byl i ve finále minulého ročníku pěvecké show Hlas Česko Slovenska. Ta mu ale štěstí nepřinesla. Rozešla se s ním přítelkyně a od té doby byl sám. Trvalo více než rok, než si našel novou přítelkyni, a počkal si čtyři měsíce, zda jim vztah vydrží, než nám ji představil.

Tanečnice Markéta Šandová jej doprovázela na přehlídku kožichů, což nám přišlo poněkud bizarní, jelikož ještě před půl rokem by Petr rozhodně žádný kožich nepotřeboval. Měl totiž záda i hrudník porostlý tak hustou srstí, že nemusel v zimě nosit ani svetr. Pak se ale rozhodl pro epilaci, a když poznal Markétu, už byl holý jako děťátko.

"Já už ho se srstí nezažila, viděla jsem to jenom na fotografiích. Chlap by neměl být úplně holý, ale jak to má teď prořídlé, tak je to ideální," smála se jeho Markétka, s níž se poznal na konkurzu na muzikál. "Ale to ještě žádná jiskra nepřeskočila. Až po roce jsme si napsali na sociální síti, šli na oběd, pak na procházku na Vyšehrad a od té doby jsme spolu," pokračoval Petr.

Nemohli jsme si nevšimnout, že Markéta je o poznání vyšší než on. S jeho výškou ale nemá moc na vybranou, protože patří k nejmenším českým zpěvákům. "Mně vysoké holky nevadí, naopak," smál se. "A já zase tak vysoká nejsem, vypomáhám si podpatky," navázala Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám